+30 2810 371071

Την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 θα ξεκινήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου. Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 5 αγωνιστικές ενότητες, από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής. Τα Δελφίνια θα συμμετέχουν με 29 κολυμβητές και κολυμβήτριες.

Σε επτά (7) Περιφέρειες ανά την Ελλάδα θα διεξαχθούν οι Πανελλήνιοι Αγώνες. Τα Δελφίνια θα αγωνιστούν εκτός από την πόλη του Ηρακλείου και σε Αθήνα (Κανόγκα Κάλια και Πετράκης Νίκος), Θεσσαλονίκη (Γιαννακάκης Μιχάλης, Χριστοφακάκη Κάλια και Μουντουράκη Νίκη) και Αλεξανδρούπολη (Φραγκάκης Μανώλης) οι οποίοι έχουν δοθεί με μεταγραφές.

Την πρώτη της εμφάνιση μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου τον περασμένο Σεπτέμβριο, θα κάνει η Σύλια Χιώτη.

Να σημειωθεί ότι πέρασαν 31 χρόνια από τις 14-16 Ιουλίου 1989 που έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στην πόλη του Ηρακλείου

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριές μας που θα λάβουν μέρος είναι:

 

Γιαννακάκης Μιχάλης (ΠΑΟΚ), Φραγκάκης Μανόλης (ΟΦΘΑ), Πετράκης Νίκος (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ),  Λιανουδάκης Γιώργος, Μερσυνιάς Στέλιος, Πετράκης Σπύρος, Κουμιανάκης Γιάννης, Μουλακάκης Ανδρέας, Παπαδάκης Κων/νος, Χριστοφακάκης Αντώνης, Μαρής Εμμανουήλ, Σταματάκης Μιχάλης, Τσιβεράκης Αντώνης, Βασιλάκης Γιώργος. 

Χιώτη Σύλια, Χριστοφακάκη Κάλια (ΠΑΟΚ), Μουντουράκη Νίκη (ΠΑΟΚ), Κανόγκα Κάλλια (ΟΣΦΠ), Χιωτάκη Ελευθερία, Γενειατάκη Μικαέλα, Κυπραίου Στέλλα, Καγιαμπάκη Κατερίνα, Αξιώτη Κων/να, Γεωργουλάκη Άννα, Μαμάκη Μαρία, Παπουτσάκη Μαρία, Μιχελιδάκη Ειρήνη, Κοκοβάκη Χρυσή, Μαμάκη Εμμανουέλα. 

Καλή Επιτυχία στους κολυμβητές μας!!