+30 2810 371071

Ο Μινωικος Κολυμβητικός Μαραθώνιος αποτελεί αφετηρία για τα Δελφίνια Ηρακλείου που για άλλη μια χρονιά οι κολυμβητές μας πρωταγωνίστησαν !!!

Οι κολυμβητές των Δελφινιων που συμμετείχαν ήταν 6 βετεράνοι Masters, Χαραλάμπους Σταυρος, Αρβανιτάκης Μιχάλης, Πλουμιδης Νίκος, Ζαχαρόπουλος Άρης, Μπελαδακης Γιώργος, Αθανασάκης Γιάννης και 4 κολυμβητές, Κωνσταντουλακης Αλέξης, Πετράκης Νίκος, Παπαδάκη Μαρία και Πιτσικακη Αριστέα.

Την πρώτη θεση στους άνδρες κατέκτησε ο Χαραλάμπους Σταυρος, την δεύτερη θεση ο Πλουμιδης Νίκος και την τρίτη θέση με ταυτόχρονη αφιξη οι Κωνσταντουλακης Αλέξης και Πετράκης Νίκος ο οποίος είναι ο μικρότερος ηλικιακά κολυμβητής που έχει συμμετάσχει και νικήσει και είναι 12 ετών 8 μηνών και 20 ημερών!!!

Στις Γυναίκες τερμάτισαν στην πρώτη θεση με ταυτόχρονη αφιξη οι Παπαδάκη Μαρία και Πιτσικακη Αριστέα!!!!!! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος με πολύ δυνατά επιφανειακά ρεύματα!!!!! Συγχαρητήρια για τις σπουδαίες προσπάθειές σας!!!!! Πολύ περήφανοι για εσας.

Να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές, Σύλλογο Αποστρατων Λ.Σ, Δημο Ηρακλείου, Δημο Χερσονήσου, ΟΛΗ, Μινωικες Γραμμές, Σύλλογο ερασιτεχνών Αλιέων, Ξενοδοχείο Μinoa Palace, ΕΚΑΒ και το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.