+30 2810 371071

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποιήσαν οι κολυμβητές μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μαραθώνιας - Μεγάλων Αποστάσεων (OWS), το οποίο διεξήχθη στην παραλία της Κεραμωτής, στο Δήμο Νέστου Καβάλας.

Στο 1ο του Πανελληνίο Πρωταθλήμα συμμετείχε ο Νίκος Σφακιανάκης (ΟΣΦΠ), ο οποίος ξεκίνησε να δείχνει τις δυνατότητες του κατακτώντας την 8η θέση, στα 5km Ανδρών, με χρόνο 57' 33.8.

Ο Νίκος επίσης συμμετείχε και στα 7,5km, στην κατηγορία Εφήβων, στην οποία ανήκει, και τερμάτησε 4ος, με χρόνο 1:34' 37.0 καθώς και στην σκυτάλη U19 με την οποία κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο, αγωνιζόμενος ως τέταρτος και με χρόνο ομάδας 1:14' 58.2.

Η Κατερίνα Χαχλιουτάκη αγωνίστηκε στην κατηγορία Νεανίδων, στα 7,5km και κατέκτησε την 4η θέση, με χρόνο 1:45' 43.6.

Την πρώτη μέρα των αγώνων η Κατερίνα συμμετείχε επίσης για πρώτη φορά στην κατηγορία Γυναικών, στα 5km κατακτώντας την 11η θέση, με χρόνο 1:03' 53.9.

Στην πρώτη της εμφάνιση στην Ανοιχτή Θάλασσα, η Θεανώ Μαρή αγωνίστηκε στην κατηγορία Νεανίδων, στα 7,5 km και ήρθε 10η, με χρόνο 1:50' 47.9 . Η Θεανώ συμμετείχε επίσης και στα 5km Γυναικών, όπου πήρε την 13η θέση, με χρόνο 1:06' 48.5.

Ο προπονητής μας Μάριος Χριστοδουλάκης δήλωσε: "Με επιτυχία ξεκίνησε η νέα κολυμβητική χρόνια. Οι κολυμβητές μας έκαναν σπουδαία εμφάνιση. Το ζητούμενό μας ήταν να αποκτήσουν εμπειρίες που τους έλειπαν. Το πρώτο βήμα έγινε και από αγώνα σε αγώνα θα είμαστε καλύτεροι. Έχουμε στόχους για τους οποίους θα δουλέψουμε και θα τα καταφέρουμε!!"

Συγχαρητήρια στους κολυμβητές μας για τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν!!