+30 2810 371071

Ο δρόμος έχει ανοίξει για υψηλό αθλητισμό και σπουδές στο κολυμβητήριο Ηρακλείου και αυτό πιστοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο με τη συμμετοχή 30 κολυμβητών από τους συλλόγους "Αργοναύτες", Δελφίνια", ΝΟΗ και ΚΟΗ, που συμμετείχαν στις μετρήσεις τεχνικής Aquanex της Hellenic Aquatics.

Όπως αναφέρει στη σελίδα του ο περίφημος οργανισμός που προωθεί κολυμβητές για σπουδές στην Αμερική, η εμπειρία στο Ηράκλειο ήταν εκπληκτική:

"Ο ενθουσιασμός όλων των παιδιών ήταν διάχυτος και με την ανάλυση της τεχνικής τους διαπίστωσαν πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούν τις οδηγίες των προπονητών με ακρίβεια, συστηματικά και διαχρονικά. Είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν πιο παραστατικά και με μεγαλύτερη λεπτομέρεια τις επιπτώσεις τόσο κατά την διάρκεια των προπονήσεων αλλά και τις πιθανές εξελίξεις στις αγωνιστικές τους επιδόσεις".

Αφού ευχαρίστησε την διεύθυνση του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου, την Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης και Ρόδου και  τον πρόεδρο της  Γιώργο Ανδρουλάκη, απεύθυνε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές και στις διοικήσεις των συλλόγων που συμετείχαν στην πρωτοβουλία, σχολιάζοντας:

"Αυτό είναι άλλη μια απόδειξη ότι δεν είναι τυχαία η ανάδειξη κολυμβητών υψηλού επιπέδου από αυτούς τους συλλόγους".

Σημειώνεται επίσης η καθοριστική συμβολή των γονέων των κολυμβητών που συμμετείχαν αλλά και τα παιδιά για την άψογη συνεργασία και τον ενθουσιασμό τους σε όλη την διάρκεια του προγράμματος. Η Hellenic Aquatics εχει προγραμματίσει ημερίδες μετρήσεων τεχνικής Aquanex στην Αθήνα αλλά και σε επιλεγμένες πόλεις.